Dit kun je van ons verwachten


Ontspanning

Begin op het eiland eventjes helemaal opnieuw. We leren elkaar beter begrijpen en we streven naar een duidelijke en prettige communicatie. Je op je gemak voelen bij elkaar is hierbij de basis.

 

Je zult hier een heerlijke tijd hebben. Ontbijten op het terras of onder de appelboom. Varen met het bootje tussen de waterlelies. Lekker uitwaaien tijdens het vissen, culinair eten, of bubbelen in de spa. Alles is mogelijk.

Diepgang

Je leert hoe krachtig je brein is. Hoe je brein je stemming en gedrag bepaalt. Hoe dit ontwikkeling en succes in de weg kan staan. En hoe je de taal van jouw brein kunt gebruiken om doelen te stellen en deze altijd te realiseren.

 

Geluk en succes zijn elkaars beste vrienden. Vaak zijn we te druk met doen wat er gedaan moet worden. Creativiteit en flexibiliteit gaan hierbij verloren, terwijl die zo nodig zijn om succesvol samen te werken en passie te hebben in het werk dat je doet.

 

Wij maken samen met jou een programma op maat. Tijdens een intake-gesprek bepalen we samen de accenten en het doel van jullie eilandbezoek. Zullen we elkaar binnenkort ontmoeten?